Hier onder een lijst met de meest gestelde vragen, heb je toch nog een vraag, mail dan gerust!– Kan ik mijn waardevolle spullen veilig opbergen?
Je kunt je telefoon, sleutels en portemonnee kwijt in de bakfiets of in de rugzak van 1 van onze Kaput trainers. Risico dat er wat wordt gestolen is minimaal, maar neem voor de zekerheid zo min mogelijk waardevolle spullen mee

– Wat moet ik meenemen of aantrekken?
Buitensport schoenen met voldoende profiel, een flesje/bidon  water (neem met warm weer eventueel een extra flesje/bidon mee), betreffende kleding; doe aan waar je comfortabel in sport en hou eventueel rekening met het weer, bij schommelende weersomstandigheden kan je beter meerdere lagen kleding aantrekken.– Hoe weet ik of een training doorgaat?
Als een training niet doorgaat, word je hiervan via de mail of sms op de hoogte gebracht. Zorg er dus voor dat wij altijd de juiste contactgegevens van je hebben.

– Gaat de training ook door met slecht/onweer?
De trainingen gaan altijd door, behalve wanneer het onverantwoord is om te trainen, bv door onweer.

– Hoe lang van te voren kan ik mezelf aanmelden/afmelden?
Je kunt je tot 6 uur voor aanvang van de training kosteloos afmelden, dit doen wij doordat wij met kleinere groepen werken en de trainingsplekken dus snel gevuld zijn. Uiteraard kan er altijd een reden zijn waardoor je lastminute niet kan komen. Bij een te late afmelding wordt er contact met je opgenomen om te verifiëren wat de reden was. Aanmelden kan altijd via de website of de app.

– Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen met een Kaput Training?
Het maximum aantal deelnemers van een Kaput Training is 14 deelnemers, omdat wij persoonlijke aandacht en techniek erg belangrijk vinden, houden wij de groepen expres kleiner dan bij andere bootcamp instanties.

– Kan iedereen meedoen met een Kaput Training?
Doordat we rekening houden met de diversiteit in de groep kan iedereen met Kaput meedoen, het enige wat wij van je vragen is doorzettingsvermogen en een basisconditie, de rest creëren wij samen!

– Is er een blessure of vakantie regeling?
Bij zware blessures, een zwangerschap of een langdurig bezoek aan het buitenland kunnen wij (de geldigheidsduur van) de rittenkaart/abonnement verlengen. Wanneer je kort op vakantie gaat (minder dan 3 weken) is je abonnement overdraagbaar aan een vriend(in), kennis of familielid.
Met de meeste blessure kan er wel getraind worden, onze Kaput trainers hebben voldoende kennis/kunde  in huis om alternatieve oefeningen te geven waardoor je toch kan komen trainen, daarnaast is  het trainen (dan wel niet een stuk lichter) van de desbetreffende blessure is een veel betere remedie van stilzitten/houden.

– Klinkt allemaal erg goed, kan ik een proefles volgen?
Ja hoor dat is geen probleem, een proefles is gratis en je kan je voor elke training opgeven, wel moet je eerst registeren via deze button: